Sedmi Art Fair Nesvrstani

8. 6. 2024.

Sedmi, dosad najveći Art Fair Nesvrstani održava se u Laubi, baš na Laubin 13. rođendan, od petka, 14. lipnja u 21 sat do nedjelje,16. lipnja.

Art Fair NESVRSTANI najvažniji je događaj na kalendaru tržišta suvremene umjetnosti, ne samo u Hrvatskoj već i u regiji. Pomno probrani izlagači i internacionalni karakter garantiraju kvalitetu radova predstavljenih na sajmu, a festivalska atmosfera i zanimljivi popratni sadržaj iz godine u godinu privlače sve veći broj posjetitelja.

podržava umjetničke inicijative i razvoj, potiče cirkulaciju umjetničke scene, osvjetljuje suvremenu likovnu praksu ali i trendove tržišta umjetnina te služi kao referentna točka s koje se pruža pogled na buduće smjerove razvoja suvremene umjetnosti.

doprinosi ne samo većoj profitabilnosti umjetničkog rada već pruža priliku kolekcionarima i zaljubljenicima u umjetnost za otkrivanje najuzbudljivijih novih djela već etabliranih ali i mladih, još široj publici, nepoznatih umjetnika.

susret je ljubitelja umjetnosti i profesionalaca, susret neovisnih umjetnika, kolekcionara, trgovaca umjetninama i šire publike.

Izvor: www.nesvrstani.hr, Kulturauzagrebu.hr