Premijera predstave Svinje Boom! teatra

U nedjelju, 21. studenog u 20 sati u u Mjesnom odboru (Voćarska 71, Zagreb) održat će se premijerna izvedba predstave Svinja Boom! teatra, autora Tomislava Zajeca, u režiji Kristine Grubiše i izvedbi Tene Nemet Brankov i Irene Tereze Prpić.

Smještena u blizini Kvatrića, na adresi Voćarska 71 farma za svinje i svinjice po prvi put otvara vrata široj publici. Kroz grotesku u formatu priredbe dviju izvođačica, publika će imati priliku saznati odgovore na pitanja: Kako pokopati brata? Koliko sjetkutića i prekutnjaka imaju svinje? Kako se radi preraspored leševa u vrtu? Kako prepoznati znakove nadolazećeg prasenja? Je li šampanjac rješenje za sve? I možda najbitnije: Je li život mjuzikl?

Pretpremijerne izvedbe održat će se 19. i 20. studenog u 20:00, također u Mjesnom odboru. Svinje su predstava koja otvara ovaj novi adaptirani prostor u kojem će se održavati različita kulturno-umjetnička događanja. Predstavu je podržalo Ministarstvo kulture, Grad Zagreb uz čiju potporu je autorski tim, usprkos otežanim uvjetima rada u epidemiološkoj krizi, prateći sve epidemiološke mjere, stvorio upečatljivo, živo i duhovito kazališno iskustvo.