Premijera predstave Memorija (svijeta) je puna KunstTeatra

U subotu, 17. listopada, u 20 sati, u Leksikografskom zavodu Miroslav Krleža održat će se premijera predstave Memorija (svijeta) je puna u izvođenju KunstTeatra. Reprizne su izvedbe na programu 18. i 23. listopada, a ulaznice se mogu kupiti online na ulaznice.hr i na njihovim prodajnim mjestima.

Predstava je rad dramaturginje mlađe generacije Nikoline Rafaj, a bavi se opsesijom dokumentiranjem, željom za kontinuiranom povezanošću i strahom da ćemo nešto propustiti u sukobu sa svijetom u kojem i eksterni diskovi ostaju bez memorije. Različiti formati kojima informacije dolaze do nas rade na tome da nam uštede vrijeme – ali gdje je to vrijeme koje tako silno želimo uštedjeti? Ako su sve informacije jednako glasne što ćemo naposljetku čuti? Zapamtiti? Ili dopustiti da bude zaboravljeno?

U predstavi glume Lucija Dujmović, Iva Visković Križan i Paško Vukasović, a nastala je u koprodukciji Kazališne družine KUFER i KunstTeatra, uz podršku Ministarstva kulture i medija, Gradskog ureda za kulturu Grada Zagreba te Zaklade Kultura nova.