Premijera predstave Korak po korak u Komediji

U utorak, 21. prosinca u 20 sati u Klubu Kazališta Komedija (Cesarčeva 2) održat će se premijerna izvedba predstave Korak po korak autora Petera Quiltera, redatelja Marka Torjanca, nastale u koprodukciji Kazališta Komedija i Kazališta Planet Art. U predstavi glume članice Komedijina glumačkog ansambla Vanda Winter, Jasna Bilušić i Marija Jerneić.

Monika, Sofija i Paula, tri prijateljice iz mladosti, susreću se nakon dugo vremena, u trenutku kada su već odabrale svoje puteve i kada su ih iskustva prikupljena vlastitim usponima oblikovala, promijenila i odredila zbog čega su jedne drugima postale neprepoznatljivima u odnosu na doba kada su zajedno kretale u život, svaka sa svojim očekivanjima.

Može li njihovo prijateljstvo biti jače od puteva koji su ih oblikovali? Je li moguće ponovno naći povjerenje, bliskost i otvorenost koje su ih nekada davno povezale? Strmi putevi planine ogoljuju. Vladimir Vysotsky kaže „Lažima nije mjesto u planinama. Maske obmane razbijaju se svojom kamenom prirodom.“.

Ova duboka i ozbiljna pitanja iza kojih počesto vrebaju provalije, Peter Quilter nam donosi kroz obilje humora i zabave u ovoj šarmantnoj priči o tri prijateljice različitih životnih puteva i sudbina koje se neočekivanim povodom sastaju u namjeri da savladaju dugo odgađani uspon na planinu koja će ih suočiti sa samima sobom i međusobno. Na tom će putovanju svatko moći prepoznati i svoje životne dvojbe te pronaći možda i poneki odgovor. Pripremite se! Uspon je velik, a put urnebesan! Pazite da ne ostanete bez daha! Zato – korak po korak…