Novi film s Penelope Cruz Na rubu i ostali noviteti u Kinu Metropolis

Od 17. ožujka do 14. travnja 2023. u Kinu Metropolis prikazuju se 4 nova naslova – španjolska drama NA RUBU s Penelope Cruz u naslovnoj ulozi o obitelji, ljubavi i solidarnosti usljed izazovnih životnih okolnosti, srpski povijesni triler VERA o turbulentnom, napetom i zavodničkom životu Vere Pešić, srpske obavještajke Kraljevine Jugoslavije, koja se uplete u pozadinske igre jugoslavenskih, britanskih i njemačkih špijuna u svitanje Drugog svjetskog rata, biografska drama ALINE – GLAS LJUBAVI inspirirana životom i karijerom slavne pjevačice Celine Dion, o tome kako je uz veliki talent i potporu obitelji i supruga postala jedna od najpoznatijih pjevačica na svijetu, BLIZU – drama nominirana za Oscara i Zlatni globus u kategoriji najboljeg stranog filma o bliskom i idiličnom prijateljstvu između trinaestogodišnjaka Léa i Rémija, koje se postupno narušava pod pritiskom podrugljivih komentara okoline.

Na repertoaru je i kino-hit OSAM PLANINA – dobitnik nagrade kritike u Cannesu, vizualno spektakularna priča o dvojici cjeloživotnih prijatelja, njihovom odrastanju, sudbinama i povezanosti unatoč životnim nepredvidivostima, francuska drama NOĆNI PUTNICI s Charlotte Gainsbourg u naslovnoj ulozi, drama KORZET redateljice Marie Kreutzer, koja donosi kompleksan uvid u život fascinantne carice Sisi, supruge austrougarskog cara Franje Josipa te najbolji europski film 2022. godine, dobitnik Zlatne palme u Cannesu i kandidat za Oscara za najbolji film TROKUT TUGE o promjeni dinamike i odnosa moći među posadom i gostima nakon što luksuzno krstarenje pođe po zlu.

Raspored svih projekcija i ulaznice potražite na: www.kinometropolis.eu/raspored-projekcija Cijena ulaznice u redovitom programu: 25 kuna / 3.32 € (15 kn / 1.99 EUR za studente, učenike i umirovljenike – popust se ostvaruje kupnjom ulaznice na blagajni kina)