Legendarne Svetlana Bojković i Vesna Čipčić stižu u zagrebačku Vidru

U utorak, 18. travnja u 20 sati u Sceni Vidra bit će izvedena gostujuća predstava Ženski razgovori, nastala prema predlošku Duška Radovića, a koju igraju legendarni srpski glumci Svetlana Ceca Bojković, Vesna Čipčić i Milan Mihailović. Riječ je o predstavi koja je na sceni više od tri puna desetljeća.

U pitanju je urnebesna komedija koja i nakon toliko godina neprekinutog igranja i dalje puni dvorane i uspješno zabavlja publiku. Antologijske rečenice Duška Radovića, muški razgovori, ženski razgovori, šarmantan i zabavan igrokaz vrhunskih glumac, dovodi do toga da publika uvijek nasmijana napusti dvoranu.

Dušan Radović u svojoj zbirci eseja s puno dobronamjerne (auto)ironije i prostodušnog humora tematizira razne stereotipe karakteristične za muško-ženske odnose. U vječnom sukobu s malograđanštinom i cenzurom, svojim se pisanjem uspio oduprijeti banalnosti i prostaštvu svake vrste bez uvrede i jala, bez mržnje i osvetoljubivosti. Ulaznice su dostupne na sljedećoj poveznici: Ulaznice za ŽENSKI RAZGOVORI

Izvor: www.kazalistekerempuh.hr; Kulturauzagrebu.hr, 11. travnja 2023.