Klaunovsko-glumačka predstava

Premijerna izvedba klaunovsko-glumačke predstave U mojim snovima u režiji i dramaturgiji Marijane Matoković i Tihane Strmečki u izvedbi Marijane Matoković te u produkciji Teatra CIRKUS Punkt u suradnji s Kazalištem KNAP, održat će se u četvrtak, 5. listopada 2023. u 19 sati u Kazalištu KNAP (Ivanićgradska 41a).

U predstavi U mojim snovima pratimo mladu djevojku koja zapada u najčudnije situacije; ostaje bez glasa na vlastitom opernom koncertu, svira na imaginarnim instrumentima, šeće nevidljivog psa, misli da je najbolja mađioničarka na svijetu, a zapravo – nije! Sve se izvodi bez konkretnih riječi i teksta, ozvučeno glasovima koje sama proizvodi ili izvodi uz glazbenu pozadinu. Predstava otvara pitanja – što je bolje, suočiti se sa strahovima u snovima ili na javi? Koliko je isprepleteno jedno s drugim? I možemo li prenijeti spoznaje iz svijeta snova u svijet jave?

Ova klaunovska igra u izvedbi klaunese Marijane Matoković (Mara di Clown) pod mentorstvom Ire Seidensteina i uz režijsku i dramaturšku pomoć Tihane Strmečki svojim izričajem spaja emociju i pokret u nezaboravnu priču za sve spavače i one koji su spremni probuditi se.

Uzrast: 5+

Trajanje: 45 minuta

Ulaz je slobodan, a mjesto se može rezervirati slanjem maila na teatarcirkuspunkt@gmail.com s naznakom: ime i prezime te broj ulaznica.

Izvor: www.teatarcirkuspunkt.hr, Kulturauzagrebu.hr, 2. listopada 2023.