Kino Mediteran online streaming platforma

Kino Mediteran, projekt revitalizacije kina u Dalmaciji, nudi besplatan streaming 22 filma prikazana na Festivalu mediteranskog filma Split.

Dvadeset i dva filma Kino Mediteran distribucije dostupna su za online streaming na ovoj poveznici. Nakon što odaberete film, potrebno je upisati promo kôd KARANTENA prije kupnje, kako bi ga gledali besplatno. 

Više o projektu:

Kino Mediteran je projekt revitalizacije kina u Dalmaciji čiji je glavni cilj oživiti kino dvorane i dovesti filmske programe u manje sredine diljem Dalmacije gdje su kina bila dugo zatvorena. Projekt se trenutno održava na 30 lokacija, a redovno, kroz cijelu godinu, traje u Bolu, Hvaru, Imotskom, Jelsi, Komiži, Lastovu, Omišu, Pločama, Podgori i Supetru.

U ostalim gradovima domaćinima programi se većinom održavaju u ljetnim mjesecima, ali i kroz brojna gostovanja tijekom zime. Dugoročni cilj projekta je opremiti što više kina i omogućiti im cjelogodišnji, redovni rad. Kontinuitet prikazivanja ovisi od grada do grada, a može biti od višednevnih gostovanja do redovnih projekcija na tjednoj ili dnevnoj bazi.

Kino Mediteran svojoj publici programira aktualne filmske naslove, ali s fokusom na najkvalitetnije filmove europske i svjetske kinematografije. Uključivanjem u program filmova za djecu, mnogim najmlađim posjetiteljima omogućili smo da po prvi puta dođu u kino i susretnu se s filmom na velikom platnu. Kino Mediteran, uz distribuciju vlastitih filmova, surađuje sa svim hrvatskim distributerima i velikim brojem filmskih festivala, te tako publici osigurava novi i atraktivni kino program.