IX. Bobijevi dani smijeha

Od 16. do 30. listopada, u Histrionskom domu održat će se IX. Bobijevi dani smijeha – festival komedija, posvećeni Josipu Bobiju Marottiju.

Cijeli Festival posvećen je smijehu pa će se tako ove godine održati 14 različitih komedija iz cijele Hrvatske. Na Festivalu ćete moći pogledati gostujuće komedije iz HNK Split, Gradskog kazališta Zorin Dom Karlovac, Gradskog kazališta Joza Ivakić iz Vinkovaca, HNK Osijek, Ludens Teatra iz Koprivnice, kao i iz brojnih zagrebačkih kazališta – Teatra &TD, Kazališne grupe Lectirum, Satiričkog kazališta Kerempuh, ZGK Komedija, Teatra Rugantino, Gradskog kazališta Gavella, Teatra Exit i HNK Zagreb.

IX. Bobijevi dani smijeha počinju 16. listopada premijerom nove predstave Gle, kako dan lijepo počinje Zvonimira Bajsića, u režiji Zorana Mužića i završavaju 30. listopada, reprizom iste predstave i svečanom dodjelom nagrada IX. Bobijevih dana smijeha.  

Sve se predstave se održavaju u 20h u Histrionskom domu, osim predstava &TD-a, Kerempuha i Komedije koje će se održati u matičnim kazalištima.