Humanitarni koncert Primadona – In Memoriam Cynthia Hansell-Bakić u Lisinskom

U četvrtak, 24. ožujka u 19 sati u Koncertnoj dvorani Lisinski održat će se humanitarni koncert Primadona – In Memoriam Cynthia Hansell-Bakić u okviru proslave 25 godina djelovanja ženskog Lions kluba Grič.

Lions klub Grič obilježava 25 godina djelovanja i predanog filantropskog rada priredbom posvećenoj svojoj preminuloj članici, primadoni splitskog HNK-a i profesorici Cynthiji Hansell-Bakić, u okviru koje je planirana hvalevrijedna humanitarna akcija posvećena poboljšanju uvjeta školovanja studenata Muzičke akademije u Zagrebu.

Priredba pod nazivom Primadona sastojat će se od koncertnog dijela, izložbe slika, kostima i koncertnih haljina iz fundusa obitelji Hansell-Bakić. Koncertni dio izvest će solisti diplomanti profesorice Cynthije Hansell-Bakić: Kaya McConnel, Marijana Cirkveni, Karla Mazzarolli, Marija Lešaja, Ana Malovan, Buga Marija Šimić, Mate Akrap i Vinko Maroević, uz klavirsku pratnju Ivana Pernickog.

Prihodi od prodaje ulaznica bit će donirani Muzičkoj akademiji u Zagrebu u svrhu poboljšanja uvjeta rada i školovanja studenata. Obilježavanje ove važne godišnjice djelovanja LC kluba Grič bit će tako glazbeni i vizualni spektakl koji organiziraju članice Lions kluba Grič, Cynthijina obitelj, solisti, umjetnici i mnogobrojni prijatelji kako bi prikupili sredstva za podršku mladim glazbenicima.

Ulaznice se prodaju na blagajnama Lisinskog, online na ulaznice.hr te u okviru humanitarne akcije uplatama na za to registrirani žiroračun. Zainteresirani se mogu javiti na e-mail adresu Lions kluba Grič lions.club.gric@gmail.com