Gostovanje predstave Hotel 88 u Kerepmuhu

U ponedjeljak, 24. travnja 2023. u 20 sati u Kazalištu Kerempuh gostuje predstava Hotel 88. Ova romantična predstava, spoj suvremenog teatra i tradicionalne komedije situacije, kreirana je po motivima teksta Privatni životi Noëla Cowarda, adaptaciju i režiju potpisuje Staša Koprivica, a producent je Ljubomir Dorontić. U predstavi glume Tamara Krcunović, Anđela Jovanović, Milan Marić i Vladimir Aleksić.

Radnja predstave prati Viktora i Anu koji dolaze u luksuzni hotel na moru kako bi tu proveli savršen medeni mjesec. Sandra i Marko dolaze u taj isti hotel s potpuno istim ciljem. Sve bi to bilo vrlo ljupko i romantično da Viktorova Ana i Sandrin Marko nisu prethodno bili u vrlo burnom braku. Tokom jedne jedine noći u Hotelu 88, životi ovo četvero ljudi u jednoj će večeri doživjeti strašne, ali i urnebesne promjene.
„To je predstava koju baš volim, uzbudljiva i duhovita priča o dva para, mješavina je žanrova, malo je vodvilj, malo je komedija zabune, malo ima i melodrame, poprilično izazovan glumački komad jer morate držati pažnju, ritam i morate biti duhoviti, lagani i šarmantni. I pokazalo se da publika to voli”, rekao je glumac Milan Marić. Osim što je voli publika, vole je i glumici. „Obožavamo ju igrati. I kad smo umorni ili tužni, dobijemo takvu energiju od publike, da izađemo sretni i izliječeni. Nevjerojatna je ta razmjena”, rekla je Tamara Krcunović i otkrila tajnu popularnosti predstave kojoj se bliži 500. izvedba.
„Premda se radi o komediji, mi smo ju shvatili ozbiljno. Iza Hotela 88 stoji veliki rad. Dugo smo ju probavali da bude precizna kako nešto što je blizu vodvilju i treba biti“, rekla je Tamara.

Podsjetimo, ovo je treći put da predstava gostuje u Zagrebu, a zagrebačka premijera u prosincu 2022. u Tvornici kulture okupila je preko 800 gledatelja. Ulaznice su dostupne na www.mojekarte.hr.