Gostovanje Julije Quinn

28. 5. 2024.

Julia Quinn, autorica koja je očarala čitatelje diljem svijeta svojim romantičnim sagama Bridgerton, dolazi u Zagreb. Za ljubitelje romansi, zabranjenih ljubavi, plemenitaških tračeva i povijesnih drama, to će biti tjedan koji se ne propušta. Očekujte niz događanja koji će vas odvesti u svijet Bridgertona, prepun skandala, tajni i romantičnih zapleta. Svaki će događaj oživjeti stranice njezinih romana. Sponzori i partneri su Avon, Hoću knjigu, Kavana Lav, Centro restoran, CCO East te Caffe Bar Vidikovac.

ponedjeljak, 3. lipnja u 18 sati

Ako ste i Vi, baš poput Lady Whisteldown, izbrusili znanje o svim članovima visokog društva, Bridgerton kviz idealno je mjesto za vas. U prostoru restorana Centro (Galleria Business Center), postavljaju se tri skupine skandaloznih pitanja na koja samo najveći obožavatelji serijala Bridgerton znaju odgovor. Pobjednike kviza očekuju vrijedne nagrade. Za sve sudionike osigurane su i vrijedne poklon-vrećice.

utorak, 4. lipnja u 19 sati

Susret autorice i čitatelja u Hoću knjigu u CCO East. Razmijenite nekoliko riječi, ugrabite potpis na svojoj omiljenoj knjizi. Budite dio ovog nezaboravnog susreta i dopustite da vas Julia Quinn očara svojom jedinstvenom energijom i ljubavlju prema književnosti.

srijeda, 5. lipnja u 18 sati

Maksimir, obavijen raskošnim zelenilom, postaje poprište jedinstvenog događaja ­– promocije serijala Bridgerton. Saznajte sve o ljubavnim intrigama iz londonskoga visokog društva od žene koja zna sve tajne obitelj Bridgerton. Julia će podijeliti tajne svog nadahnuća i stvoriti nezaboravne trenutke.

četvrtak, 6. lipnja u 19 sati

Ekskluzivni Bridgerton bal održat će se u slikovitoj Kavani Lav. I ove godine kraljevski hodnici bruje tračevima o članovima omiljenih nam likova iz obitelji Bridgerton, a odgovore na sva pitanja zna samo Julia Quinn. Uzvanike očekuju prave plemenitaške aktivnosti – ples, ispijanje limunade, oslikavanje lepeza i najsočniji tračevi. Osim najbolje zabave i druženja s autoricom, na poklon je osigurana i vrijedna poklon-vrećica (platnena torba Bridgerton, četvrta knjiga iz serijala o obitelji Rokesby, bedž, magnet i druge vrijedne nagrade partnera Avona i Hoću knjigu) te neograničena količina hrane i pića.

Karte za bal i kviz dostupne su na internetskim stranicama Mozaika knjiga i Svijeta knjige.

Izvor: www.mozaik-knjiga.hr, Kulturauzagrebu.hr