Art Fair Nesvrstani 6

Od četvrtka, 1. lipnja do nedjelje, 4. lipnja 2023. u Laubi – Kući za ljude i umjetnost, održat će se Art Fair Nesvrstani – najvažniji događaj na kalendaru tržišta suvremene umjetnosti, ne samo u Hrvatskoj nego i u regiji. Pomno probrani izlagači i međunarodni karakter jamče kvalitetu radova predstavljenih na sajmu, a festivalska atmosfera i zanimljivi popratni sadržaj iz godine u godinu privlače sve veći broj posjetitelja.

Podržava umjetničke inicijative i razvoj, potiče cirkulaciju umjetničke scene, osvjetljuje suvremenu likovnu praksu ali i trendove tržišta umjetnina te služi kao referentna točka s koje se pruža pogled na buduće smjerove razvoja suvremene umjetnosti.

Pridonosi ne samo većoj profitabilnosti umjetničkog rada nego pruža priliku kolekcionarima i zaljubljenicima u umjetnost za otkrivanje najuzbudljivijih novih djela već etabliranih ali i mladih, još široj publici, nepoznatih umjetnika.

Susret je ljubitelja umjetnosti i profesionalaca, susret neovisnih umjetnika, kolekcionara, trgovaca umjetninama i šire publike.

Izvor: www.nesvrstani.hr, Kulturauzagrebu.hr, 24. svibnja 2023.