43. Interliber – međunarodni sajam knjiga

Od utorka, 9. do nedjelje, 14. studenog na Zagrebačkom velesajmu održat će se 43. izdanje međunarodnog sajma knjiga – Interliber. Svečano otvaranje održat će se 9. studenog u 11 sati u paviljonu 5.

Paviljone 5, 6 i 7a ispunit će više od 230 izlagača iz 14 zemalja – Austrije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Francuske, Hrvatske, Italije, Nizozemske, Njemačke, Poljske, SAD-a, Slovenije, Srbije, Španjolske, Velike Britanije i Sjeverne Irske.

Sajam će biti otvoren svaki dan od 10 do 21 sat, a parking za sve posjetitelje oko Zagrebačkog velesajma je besplatan. Ulaz na sajam je također besplatan, ali je moguć isključivo uz nošenje maske te predočenje važeće COVID potvrde, odnosno potvrde o cijepljenju, potvrde o preboljenju bolesti unutar 6 mjeseci ili važećeg negativnog testa i to PCR ne stariji od 72 sata te brzi antigenski ne stariji od 48 sati.

Ispred svakog paviljona bit će postavljeni ekrani s prikazom broja osoba u paviljonu te ukoliko broj prijeđe dozvoljenu granicu, privremeno će se obustaviti ulazak osoba u paviljon. Također, bit će postavljeni uređaji za beskontaktno mjerenje temperature.