32. Božić u Ciboni

U nedjelju, 26. prosinca u 20 sati održat će se tradicionalna božićna koncertna manifestacija Božić u Ciboni.

Nakon što prošle godine nije održan zbog pandemije koronavirusa, tradicionalni svečani koncert 32. Božić u Ciboni ove će godine okupiti više od 20 izvođača, koji će izvesti neke od najljepših božićnih pjesama iz Hrvatske i cijelog svijeta.

Albina, Saša Lozar, Šajeta, Bojan Jambrošić, Martina Zadro, Marija Kuhar Šoša i mnogi drugi ovaj će Božić uljepšati izvedbama tradicionalnih božićnih pjesama kao što su Tiha noć, Veselje ti navješćujem, Kyrie Eleison, Narodi nam se, Božić bili….

Veličanstveni koncert Božić u Ciboni održava se pod pokroviteljstvom Grada Zagreba, u suradnji sa Zagrebačkom nadbiskupijom, Košarkaškim klubom Cibona, Ustanovom za upravljanje sportskim objektima, Centrom za kulturu i informacije Maksimir, Zagrebačkim gradskim kazalištem Komedija te Hrvatskom radiotelevizijom koja će kao i prijašnjih godina ovaj tradicionalni koncert prenositi na Drugome programu Hrvatskoga radija i na Drugome programu Hrvatske televizije.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima ulaznice.hr po cijenama od 30 i 50 kuna. Ulaznice se mogu kupiti i na blagajni Cibone prema rasporedu

Ulaz u dvoranu moguć je samo uz COVID potvrde s QR kodom
(cijepljenje, test ne stariji od 48 sati i preboljenje unutar šest mjeseci).

Testiranje za posjetitelje ispred dvorane neće biti osigurano kako ne bi došlo do stvaranja gužve.