Premijera komedije 4 poze, sretan svršetak u Lisinskom

U subotu, 26. veljače 2022. u 20 sati u Maloj dvorani Lisinski održat će se premijerna izvedba predstave 4 poze, sretan svršetak B GLAD produkcije, autora Igora Weidlicha, u režiji Igora Barberića i izvođenju Borka Perića, Katarine Baban, Petre Kurtele i Filipa Detelića.

Hit-komedija bez dlake na jeziku progovara o odnosima muškaraca i žena i svih onih koji se tako osjećaju. Predstava, koja na doista osebujan način progovara o ljubavi i otkriva zašto ona može biti tako ubojito smiješna, nasmijat će publiku do suza.

Može li jedna zagorska Julija šarmirati komesara JNA kako bi joj dopustio da posjeti svog voljenog Romea i mogu li jedna „obična“ trudnoća i brdo praksitena stati na put karijeri mlade TV-voditeljice? Kakve veze imaju jedan torzo s Pantovčaka, gay-avantura i potencijalne zaruke? I kakva sudbina čeka Nju i Njega, koji su svoj put započeli seksom i ustaškim pjesmama, a završili na čaju od mente?

Omnibus sačinjen od pet isprepletenih priča, ispričan dinamikom i humorom koji će publiku držati bez daha, okreće se oko pitanja ljubavi te pruža svima zanimljiv komad koji nudi s jedne strane zabavu i okidač za zarazne salve smijeha, a s druge strane scensko preispitivanje pitanja međuljudskih odnosa kroz brojne realne, ali i nerealne situacije.

Karakteri koji plijene svojom pojavom, osebujan stil i urbani humor, osnovica su za ovaj novi kazališni hit koji bez mistificiranja istražuje muško-ženske odnose, ne štedeći ni tabu-teme.