MSU Zagreb: “Sve četiri za jedno. Na rubu dodira i kaosa.”

Od petka, 24. travnja s početkom u 19:00 sati, sve do nedjelje, 26. travnja, možete besplatno pogledati predstavu autorice Ane Kreitmeyer Sve četiri za jedno. Na rubu dodira i kaosa. Predstavu će biti moguće pogledati u navedenom terminu na ovoj poveznici.

Ova plesna predstava izvodi se u okviru programa ANTISEZONA (Antisezona – ples u Gorgoni), koji nudi novi format programacije izvedbenih sadržaja i plesnih predstava i popratnih događanja u Muzeju suvremene umjetnosti te otvara prostor za susret publike i stručne javnosti s aktualnim strujanjima na hrvatskoj suvremenoj izvedbenoj sceni.

Predstava plesne umjetnice Ana Kreitmeyer nastala je u suradnji s izvođačicama Petrom Chelfi, Ivanom Pavlović i Martinom Tomić. Bavi se idejom koreografije kao zajedničkih mjesta susreta, te načinima (samo)organizacija koreografije kao mjesta rada, pregovora, zajedništva, ali i zamora, zastoja i odustajanja i otpora.

Predstava je dobitnik Nagrade strukovnih organizacija suvremenog plesa Republike Hrvatske za sezonu 2018./2019. za najbolju predstavu u cijelini.