Ljeto u Trešnji

19. 6. 2024.

U kazalištu Trešnja već treću godinu zaredom održava se manifestacija Ljeto u Trešnji, od ponedjeljka, 24. do srijede, 26. lipnja, uz raznovrstan, zabavan i zanimljiv program te hit predstavu Crvenkapica. Vesela i dinamična predstava Crvenkapica, u režiji Ivane Čoh, donosi svima poznatu Grimmovu bajku, a na rasporedu je svaki dan u 19 sati.

Svakoga dana od 18 sati u pravoj maloj ljetnoj oazi u dvorištu Kazališta održat će se zanimljive i edukativne kreativne radionice i facepainting. Osim kreativnih, u igraonici Kazališta, održat će se i znanstvene radionice na kojima će djeca na zanimljiv način naučiti osnove magnetizma, statičkog elektriciteta, kemijskih reakcija uz razne pokuse koje će i sami imati priliku napraviti. Na šestodnevnom Ljetnom baletnom kampu Labuđe jezero upoznat će se s osnovnim baletnim pozicijama i koracima te će naučiti koreografiju inspiriranu baletom Labuđe jezero prilagođenu dječjem uzrastu.

Detaljni raspored te dodatne informacije na poveznici: https://www.kazaliste-tresnja.hr/ljeto-u-tresnji-donosi-zabavan-i-zanimljiv-program/

Izvor: www.kazaliste-tresnja.hr, Kulturauzagrebu.hr