Kino Metropolis otvara vrata posjetiteljima

Nakon dva mjeseca izvanrednih okolnosti, Kino Metropolis otvara se za posjetitelje u utorak, 19. svibnja u 18:00 sati. Rad kina odvijati će se uz sve mjere zaštite posjetitelja i zaposlenika koje su propisane od Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.

Kino će prikazati 3 nova naslova – humorističnu dramu Sinonimi izraelskog redatelja Nadava Lapida, nagrađenu Zlatnim medvjedom na Berlinaleu 2019. godine. Možete pogledati i romantičnu komediju Vjeran čovjek slavnog francuskog redatelja i glumca Louisa Garrela, a na repertoaru je i uzbudljiva rumunjska kriminalistička komedija Zviždači koja se za Zlatnu palmu natjecala u službenoj konkurenciji na filmskom festivalu u Cannesu.

Na repertoaru su i reprizni naslovi – romantična komedija Emma nastala prema proslavljenom romanu Jane Austin, također romantična drama Portret djevojke u plamenu redateljice Céline Sciamma te komedija Strojovođa u potrazi za ljubavlju redatelja Veita Helmera, s Predragom Mikijem Manojlovićem u glavnoj ulozi.

Raspored svih projekcija objavljen je na web stranicama www.kinometropolis.eu te Facebook stranici fb.me/kinometropolis

Karte za filmske projekcije u Kinu Metropolis moguće je kupiti prije projekcije samog filma na blagajni kina, u Muzeju suvremene umjetnosti, dok je online rezervacija i kupovina karata u ograničenom broju moguća na web stranici Kina Metropolis: www.kinometropolis.eu/raspored-projekcija