Rez! oskarovca Michela Hazanaviciusa i Vojvoda Rogera Michella u Kinu Metropolis

Od 13. do 28. siječnja 2023. u Kinu Metropolis u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu (Avenija Dubrovnik 17) prikazuje se 4 nova naslova – francuska horor-komedija REZ! oskarovca Michel Hazanaviciusa o kaotičnom snimanju filma sa zombijima koji dovede do stvarne zombij-apokalipse, britanska biografska komedija VOJVODA redatelja Roger Michell sa slavnom glumačkom postavom o krađi portreta Vojvode od Wellingtona autora Francisca Goye iz Nacionalne galerije u Londonu, španjolska pustolovna drama i dobitnik Zlatnog medvjeda na Berlinaleu ALCARRÀS o obitelj Solé koja naraštajima brine o velikoj plantaži bresaka u malom mjestu na zapadu Katalonije te talijanska drama ZBOGOM LEONORA o avanturističkom putovanju Pirandellovog posmrtnog pepela iz Rima sve do Agrigenta i posljednjoj priči koju je napisao za života.

Prikazuje se dobitnik Srebrnog medvjeda na Berlinaleu OBJE STRANE OŠTRICE o ženi uhvaćenoj između dvojice ljubavnika čiji život odlazi van kontrole te francuska romantična komedija SEKS FANTAZIJE o šest parova i šest varijacija o žudnji, intimnosti i fantazijama. Na repertoaru su i najbolji europski film 2022. godine i dobitnik Zlatne palme u Cannesu TROKUT TUGE, hrvatska hit-komedija NOSILA JE RUBAC ČRLENI i hrvatska koprodukcija LJETO KADA SAM NAUČILA LETJETI.

?Raspored svih projekcija i ulaznice potražite na : www.kinometropolis.eu/raspored-projekcija

Cijena ulaznice u redovitom programu: 3.32 € / 25 kuna (2 € / 15 kuna za studente, učenike i umirovljenike – popust se ostvaruje kupnjom ulaznice na blagajni kina)