14. Ljetne noći Teatra EXIT

14. Ljetne noći Teatra EXIT održavaju se u dva dijela: od 6. srpnja do 4. kolovoza i od 7. do 16. rujna.

Bit će odigrano 27 naslova u sveukupno 41 izvedbi, a predstave će se, osim na Ribnjaku, održavati i u klimatiziranom prostoru Studija EXIT te u Teatru EXIT kao glavnom zamjenskom prostoru u slučaju kiše. Također, u Teatru EXIT odigravat će se i program za djecu, subotom ujutro u 11 sati.

Sve predstave u prvom bloku Ljetnih noći Teatra EXIT počinju u 21 sat, a u slučaju kiše predstava će se održati u 21:30 sati u Teatru EXIT (Ilica 208).
U drugom bloku Ljetnih noći predstave na krovnoj terasi Centra mladih Ribnjak i u Teatru EXIT počinju u 20 sati, dok izvedbe u Studiju EXIT ostaju kao i u prvom bloku u 21 sat.

Među inima, na rasporedu su i sljedeći naslovi: Fešta, Voliš li me?, Biografije ptica, Konstelacije, Nevjerojatan događaj, Ljubavna pisma, Realisti, Münchhausen itd.

Ulaznice su u prodaji online na www.ulaznice.hr i na mjestima igranja predstave – u Centru mladih Ribnjak i Teatru EXIT, sat vremena prije početka predstave, a u Studiju Exit pola sata prije početka predstave.

Sve informacije o programu i predstavama nalaze se na poveznici https://teatarexit.hr/raspored-predstava/14-ljetne-noci/.

Izvor: www.teatarexit.hr, Kulturauzagrebu.hr, 14. srpnja 2023.