11. Ljetne noći Teatra Exit

Ovogodišnje 11. izdanje programa Ljetnih noći Teatra Exit održava se od nedjelje, 5. srpnja do nedjelje, 6. rujna u dvorištu Muzeja za umjetnost i obrt.

Na programu su predstave Međuigre 0 – 24, Kako misliš mene nema?!, Lijevo desno glumac, SHAKEspeare na EXit, Izložak br. 49, O miševima i ljudima, Konstelacije, Samo jedna žena, Dekorater, Ja, Tata!, Münchhausen, Susjed, Pluća, Njuške, Voliš li me?, Kraljevstvo moje (za početnike), Cabaret – koncert za žlice i gitaru, Posljednja Freudova seansa, Čekaonica, Sjajne stvari, Buđenje, GospOUdinNOUbadi i Kauboji.

Od 29. lipnja blagajna se iz Teatra EXIT seli u Muzej za umjetnost i obrt. Radno vrijeme blagajne je od ponedjeljka do subote, od 16:30 do 21 sat. U slučaju predstave nedjeljom blagajna radi od 19 do 21 sat. Za vrijeme Ljetnih noći blagajna u Teatru EXIT ne radi, osim u slučaju prebacivanja predstave u Teatar EXIT zbog lošeg vremena, kada će blagajna u Ilici 208 raditi pola sata prije početka predstave. Ulaznice je moguće kupiti online na www.ulaznice.hr. Sve dodatne informacije možete pronaći na www.teatarexit.hr.