Film

5. Ljetno kino Gradec

Od 15. 7. do 31. 8. na Katarininom trgu ponovo radi Ljetno kino Gradec!

Peta sezona Ljetnog kina Gradec počela je u utorak, 15. srpnja u 21 sat na malom platou uz Gornjogradsku gimnaziju na Katarininom trgu (Gradec).

U ovoj sezoni u 47 dana prikazat će se 60 filmskih naslova s više od 150 sati filmskog programa iz desetak zemalja. Filmovi su odabrani za sve generacije i ukuse naših sugrađana i gostiju grada. Od ove godine filmovima koji nisu na engleskom jeziku dodani su titlovi na engleskom kako bi ih mogli pratiti i gosti, turisti u našem Zagrebu.

Sve projekcije počinju u 21 sat, a tzv. Ponoćne projekcije postaju tzv. Double projekcije kako bismo spojili vrijeme između dva filma koji će sada krenuti odmah iza kraja projekcije prvoga. Ponuda je nadopunjena i posebnom novom pogodnosti „Moje ljetno kino“ jednom u tjednu, nedjeljom, kada posjetitelji mogu rezervirati kino za kasniju projekciju za svoje prijatelje te proslaviti svoju svečarsku prigodu filmom po svom izboru.

Od ove godine kino Gradec dobiva i poseban naziv – Filmbox – koji je inovacija „kina koje sluša svoje posjetitelje i vrti filmove po njihovom izboru“. Ulaz na sve projekcije je i dalje slobodan. Pročitajte više