Glazba

Natalie Cole prvi put u Zagrebu

Pjevačka zvijezda Natalie Cole nastupiti će po prvi put u Zagrebu, u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski 3. studenog 2013. u sklopu svoje Europske turneje nakon koncerta u čuvenoj dvorani Albert Hall u Londonu.
Na koncertu će biti promoviran album „Natalie Cole en Español“ koji donosi 12 sjajnih pjesama, a iza njega stoji poznati kubansko-američki producent Rudy Perez. Album je kompilacija latino klasika, uz španjolsku verziju pjesme „And I Love Her” album uključuje naslove poput „Solamente Una Vez“ meksičke pjevačke zvijezde Agustina Lare, „El Día Que Me Quieras" Argentinca i legende tanga Carlosa Gardela i „Voy a apagar La Luz" i „Contigo Aprendi" Meksikanca Armanda Manzanera.
Natalie Cole je karijeru započela početkom sedamdesetih u soul žanru da bi se osamdesetih priklonila  popu i R&B-u, a zatim devedesetih nastavila koracima svog oca bazirajući se na tradicionalnom popu kome je ostala vjerna do 2010. godine. Od 1976. do 2009. osvojila je nevjerovatnih devet Grammy nagrada. kupite ulaznice online