Kazalište

Voliš li me?, u režiji Janeza Vajeveceva premijerno u Exitu

Teatar Exit, u suradnji sa Zagrebačkim glumačkim ateljeom pripremio je novu predstavu Voliš li me?, čija će se premijera održati 8. studenog u 19 sati u Studiju Exit. Predstavu je režirao Janez Vajevec.

Dramaturg je Andrej Vajevec, za glazbu je zadužen Zvonimir Dusper, za svjetlo Saša Fistrić, a fotografiju A. Saška Mutić. Grafička dizajnerica je Miljenka Matić.

U predstavi nastupaju Vesna Tominac Matačić i Žiga Čamernik.

Mizanscena je jednostavna. Dvoje glumaca, stol i stolice, te bezbroj fiktivnih predmeta koji ne postoje samo u mašti već i u zbilji.

O predstavi:

''...Život koji smo sanjali  nije se ostvario. Umjesto bračne idile koju smo planirali nakon prvotne zaljubljenosti susreli smo svoju osobnu bol od koje ne možemo pobjeći. Možemo li je nadvladati? I što nas čeka iza toga? Ljubav ili…?

Ovo su  neke  od tema koje otvara komedija Voliš li me?, oživljena fantazija dvadesetogodišnjeg perioda jednoga života koji su dvoje ljudi odlučili dijeliti u ulogama ljubavnika, životnih suputnika, iskrenih prijatelja, roditelja, pa čak i žestokih suparnika te naposljetku iskonskih ljudskih bića. Sve što jedna »ljubavna« veza može podnijeti pred očima gledatelja će se i dogoditi...''

Predstavu možete pogledati 9., 10. i 11. studenog u 19h u Studiju EXIT. Ulaznice se kupuju na blagajni Teatra EXIT, putem Ulaznica.hr ili sat vremena prije početka predstave u Studiju EXIT (Gundulićeva 37/1).

Priredio: Martin Mikša